Hyundai IONIQ 5 N

Fra 721 250,-

Drivstoff

Rekkevidde inntil

0-100 km/t

Lynlading

Kampanje på Hyundai IONIQ 5 N

Hyundai IONIQ 5 n

Kanskje verdens råeste elbil

IONIQ 5 N er så ekstrem at den kan betegnes som en helt ny bilmodell. Bilen ser ikke bare annerledes ut innvendig og utvendig, den er også lavere og bredere enn IONIQ 5, i tillegg til en lang rekke ytelsesforbedrende oppgraderinger. 

Denne elbilen er bygd for entusiaster som ønsker mer enn å kjøre fra A til B. Den høye ytelsen sørger for unike kjøreopplevelser.

IONIQ 5 N er en sportsbil for bruk i hverdagen. Den har kraftfull ytelse for banekjøring, samtidig er den komfortabel å kjøre til og fra jobb med en rekkevidde på inntil 448 km.

Meld interesse

Er du interessert i tilbud eller har spørsmål?
Meld interesse allerede nå. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Det er selvsagt helt uforpliktende å melde interesse.

INTERIØR

Interiør inspirert av motorsporten

Med IONIQ 5 N får du oppleve en helt spesielt. Førerplassen er sentrert rundt føreren. Alle detaljer er utformet for å gi deg en best mulig kjøreopplevelse.
 
Som den prisvinnende IONIQ 5 som den er basert på, har IONIQ 5 N et renskåret og minimalistisk design med spesielle designelementer som understreker bilens krefter.
 
N-bøttesetene er behagelige. Her er de avbildet i skinn og Alcantara av resirkulert polyester med N-logoer med lys som tennes når du åpner døren.
 
I IONIQ 5 N har du godt grep om kjøringen med det nydesignede N-skinnrattet. Det har rød N Grin-boostknapp og blå kjøremodusknapp som er lett tilgjengelige når du vil endre innstillingene.

GALLERI

Utforsk nye IONIQ 5 N

MER INFORMASJON

Vil du vite
mer om bilen?