Mazda CX-60

Fra 704 900,-

Drivstoff

Girtype

Drivhjul

Hengervekt

Kampanje på Mazda CX-60

Ingen kampanje for øyeblikket, men ta kontakt for et godt tilbud

Mazds CX-60

En komplett familiebil.

Mazda CX-60 lovprises av landets ledende biljournalister for sin unike kvalitet, romslige størrelse og premiumfølelse. På et område er også CX-60 helt suveren, sammenlignet med konkurrentene i dette segmentet. Den har en tilhengervekt på hele 2500 kg. 

Unik japansk estetikk, med elegant og likevel dristig design og premium interiøralternativer: Helt nye Mazda CX-60 er en plug-in hybrid som gjør inntrykk. Og det er ikke bare utseendet som gjør denne SUV-en spesiell.

Når du sitter bak rattet, vil den forfriskende kjøredynamikken overbevise deg, sammen med utstyret og teknologien som vi tror vil overgå forventningene dine. En ladbar hybrid-SUV bygget for førere som setter pris på kvalitet og en dynamisk kjøreopplevelse.

Mazda CX-60 har en sterk bensinmotor, en elektrisk motor og et 17,8 kWh batteri. Det er mulig å kjøre en hastighet på inntil 140 km/t på ren el. Estimert elektrisk rekkevidde 63 km (påvirkes bant annet av vær og kjørestil). Når bensin og elmotoren kombineres har den en samlet effekt på 327 hk.

Meld interesse

Er du interessert i tilbud eller har spørsmål?
Meld interesse allerede nå. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Det er selvsagt helt uforpliktende å melde interesse.

INTERIØR

Et behagelig interiør som bare må oppleves.

Det gjennomtenkte interiøret i Mazda CX-60 inspirerer til sinnsro med håndverk i høy kvalitet. Våre designere har valgt ut materialer i høy kvalitet, med vevde tekstiler og tradisjonelle sømmer matchet med detaljer i lønnetre som bidrar til det elegante uttrykket. Ingenting er overflødig eller bare dekor.

Med Mazda CX-60 skal du bare legge inn kroppshøyden én gang, så vil systemet automatisk beregne og justere den ideelle kjøreposisjonen. For å sikre Jinba Ittai-følelsen bruker bilen et innvendig kamera til å beregne optimale innstillinger, slik at du og alt annet er i perfekt posisjon.

GALLERI

Utforsk Mazda CX-60

MER INFORMASJON

Vil du vite
mer om bilen?