Mazda CX-80

Kommer snart

Drivstoff

ANTALL SETER

Drivhjul

HENGERVEKT

Kampanje på Mazda CX-80

Ingen kampanje for øyeblikket, men ta kontakt for et godt tilbud

Mazds CX-80

Mazdas mest romslige SUV.

Helt nye Mazda CX-80 er en elegant SUV med tre seterader og opptil sju seter. Inspirert av japansk håndverk, tilbyr denne bilen et romslig og allsidig interiør med gjennomtenkte detaljer. Den er perfekt for å fylle med gleder, familie og spennende eventyr.

Hvert eneste element i den nye Mazda CX-80 er utformet for å forbedre Jinba Ittai-opplevelsen, der bilen og føreren forenes i perfekt harmoni. Dette resulterer i en SUV med utmerkede kjøre- og manøvreringsegenskaper, og som oppnår den ettertraktede Jinba Ittai-følelsen som vi streber etter i alle våre kjøretøy.

Plug-In Hybrid-drivlinjen tilbyr en helelektrisk modus som dekker de fleste daglige kjøreturene. Den kombinerer en bensinmotor med en batteridrevet elmotor for maksimal fleksibilitet og eliminering av rekkeviddeangst.

Kjør opptil 60 km helt elektrisk. Når batteriet er tomt, har du muligheten til å lade det opp igjen eller kjøre videre med bensinmotoren. 

 

Meld interesse

Er du interessert i tilbud eller har spørsmål?
Meld interesse allerede nå. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Det er selvsagt helt uforpliktende å melde interesse.

INTERIØR

Romslig og fleksibel med førsteklasses detaljer.

Med seteplass for opp til sju personer er helt nye Mazda CX-80 vår mest romslige SUV. Den har maksimal komfort og romslighet med tre meget komfortable seterader – og våre designere har skapt et romslig interiør som leverer komfort og trivsel til alle i bilen.

Mazdas designere har utviklet interiøret med inspirasjon fra den japanske Kaicho-filosofien, som vektlegger nøye utvalgte detaljer. Dette har ført til bruk av førsteklasses materialer som ekte lønnetre, Nappa-skinn og kromdetaljer for å skape et interiør av høy kvalitet og komfort.
 
BOSE® premium lydanlegget har imponerende lydkvalitet med 12 kraftige høyttalere og en spesialtilpasset subwoofer. Dette gir en fantastisk lydopplevelse som gjør hver reise til en minneverdig musikkopplevelse.
 
Helt nye Mazda CX-80 har et tre-soners klimaanlegg som automatisk justerer temperaturen på andre og tredje seterad, slik at alle passasjerer kan nyte behagelige forhold. Hvis du velger varianten med midtkonsoll på andre seterad, får passasjerene større armlener og seteventilasjon for enda bedre komfort.
 
Nyt omgivelsene rundt deg. Det store panoramtaket styrker følelsen av åpenhet og gjør at alle passasjerne kan se ut av bilen.
Med MyMazda-appen blir kjøreopplevelsen enklere og mer behagelig enn noensinne. Du kan få tilgang til bilens vedlikeholdsplan og servicehistorikk direkte fra appen. Besøk MyMazda-nettsiden for mer informasjon om andre nyttige funksjoner og fordeler.

GALLERI

Utforsk Mazda CX-80

MER INFORMASJON

Vil du vite
mer om bilen?