Mazda MX-30

Fra 289 550,-

Drivstoff

Rekkevidde inntil

Batterikapasitet

Motor

Kampanje på Mazda MX-30

Mazda MX-30

Kanskje Norges rimeligste elbil

Med Mazda MX-30 får du en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen med et anslag av luksus. Den byr på mer enn bare gode kjøreegenskaper. Du får rikelig med utstyr fra start og et moderne, komfortabelt interiør med bærekraftige detaljer av kork og resirkulert plast.

I tillegg får du app-styring og det siste innenfor sikkerhetsktenologi.

Med en rekkevidde på 200 km* kombinert kjøring håndterer Mazda MX-30 dine og familiens daglige gjøremål. Takket være den effektive regenereringen øker rekkevidden til inntil 265 km* ved bykjøring. Rekkevidde er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

Designet for å kjøre som og føles som en ekte Mazda: Nyt en ren og intuitiv kjøreopplevelse i en bil som reagerer naturlig på din kjørestil. Helt nye Mazda MX-30 bringer deg dit du skal i hverdagen – med full komfort. En smidig kjøreopplevelse som støttes av gjennomtenkte sikkerhetsfunksjoner og gjennomført design utvendig og innvendig.

Meld interesse

Er du interessert i tilbud eller har spørsmål?
Meld interesse allerede nå. Vi kontakter deg så snart som mulig.

Det er selvsagt helt uforpliktende å melde interesse.

INTERIØR

Høy komfort og fantastisk kjøreopplevelse

Interiøret i Mazda MX-30 styrker opplevelsen av å være sammen. Uansett om det er én eller flere i bilen, vil de spesielle materialene i høy kvalitet og det luftige designet være et ideelt sted for å fokusere på det som teller.

Som Mazda MX-30-eier blir du blant de første til å nyte komforten med våre nye tilkoblede tjenester. For vår første elbil dreier dette seg primært om status for rekkevidde, ladenivå og gjenværende ladetid. Men også om funksjoner som finner bilen eller finner ladestasjoner, eller fjernkontroll av klimaanlegget.

GALLERI

Utforsk Mazda MX-30

MER INFORMASJON

Vil du vite
mer om bilen?